Lütfen bekleyin..



Emekliler Derneğinden İftar Yemeği

12 Haziran 2018, 18:00 - Okunma: 894

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen Batman’da görev yapan yerel ve ulusal gazete ajans temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bahçeli Dedeman Lokantasında verilen İftar yemeğine Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleride katıldı.

Batman’a TOKİ aracılığı ile kazandırdıkları emekli konutları projesinin, tüm Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen “Evet, halen eksikler varama zamanla çözülüyor. Ulaşım sorunları gündemimizde, peyzajı, okul ve camisi, gündemimizde. Orada güzel bir yaşam alanı oluşturduk. Emekliler, küçük taksitlerle ev sahibi olma şansı buldu. Kirada kalan emeklilerimiz için büyük bir fırsat oldu” dedi.
“BU ÜLKENİN HER BİR KARIŞINDA BİZİM ALIN TERİMİZ VAR”
Projelerimiz var. Yaşı 70, işi bitmişlerden değiliz. Bu kentte emeklilerin sorunlarına çare arıyoruz. Emeklilerin en önemli sorunu barınmadır. İkinci bir konut projesi hazırladık ama bürokratik engelleri tek başımıza aşamıyoruz. Yalnız ve sahipsiz bırakılıyoruz. Kentin idarecilerinden, siyasilerinden, özellikle basın mensuplarından bu konuda destek istiyoruz.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=