Lütfen bekleyin..



Dinç Ailesinden İftar Yemeği

11 Haziran 2018, 18:04 - Okunma: 2489

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerinden olan Dinç ailesi önceki gün Kadir gecesinde bir süre önce rahmet eden Babaları Hacı Tahir Dinç’in 40’ının dolması nedeniyle Medresede Mevlid yemeği verdi. MEVLİD YEMEĞİNE İLGİMedresede eğitim gören öğrencilerle bir arada verilen iftar yemeğine çok sayıda kişi katıldı.

Yaşam Hastanesi, Worldmar ve Dinç grup sahibi İş adamları Selman Dinç, Mehmet Dinç, İbrahim Dinç ve Abdulhakim Dinç tarafından karşılanan davetliler Medresenin çok amaçlı salonunda düzenlenen iftar yemeğine katıldılar. Mübarek Kadir gecesinde Hacı Tahir Dinç’in vefatının üzerinden 40 gün geçmesinden dolayı verilen İftar yemeği öncesinde mevlidi şerif okutulurken, bir süre önce hayatını kaybeden Hayırsever İş adamı Merhum Ahmet Dinç ve Babası Hacı Tahir Dinç içinde dualar okundu. 


İftar’a çok sayıda davetlinin yanı sıra siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri, Kanaat önderleri, Kurum müdürleri ve medresede eğitim gören öğrenciler ve her kesimden insanlar katıldı. Tüm siyasi parti adaylarının bir arada İftar yemeğinde bir araya geldiği Mevlid yemeği ilgi toplarken, Dinç ailesinin Mevlid yemeği örnek bir dayanışmaya ve kardeşliğe sahne oldu. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde düzenlenen iftar yemeği sonrasında tüm misafirlere teşekkür eden İş adamları Selman Dinç ve Mehmet Dinç tüm Batman halkının Mübarek Kadir gecesini kutladılar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=