Lütfen bekleyin..



İş Adamı Mesut Baz’dan Erdoğan'a Destek

11 Haziran 2018, 17:59 - Okunma: 968

İş adamı Mesut Baz 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecekleri belirtildi.

İstanbul’da Demmur ayakkabı mağazası zincirinin sahibi Batmanlı iş adamı Mesut Baz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Ak parti'yi destekleyeceğini açıkladı.İş adamı Baz açıklamasında "Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçiyor. Türkiye'nin de içinde yer aldığı coğrafya ateş çemberinde. Cumhurbaşkanımız üzerinden Türkiye'ye ekonomik ve siyasal bir saldırı var. Türkiye şu an ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıya. Bu seçimden sonra da hep birlikte Türkiye’miz üzerine oynanan oyunların hepsini bozacağız. Ülkemizi her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalardan kurtaran, Sadece Türkiye değil Ortadoğu coğrafyasında barışının teminatı olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi 24 haziran seçimlerinde desteklediğimizi açıklıyoruz" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=