Lütfen bekleyin..



" İktidarımız köyleri hizmetle buluşturdu"

10 Haziran 2018, 21:43 - Okunma: 1299

Ak Parti Batman Milletvekili Adayı Murat Güneşteki̇n, Cumhuriyet tarihi boyunca köylere götürülemeyen hizmetin 16 yıllık iktidarları döneminde götürüldüğünü söyledi.Seçim çalışmaları kapsamında 35 bin seçmene sahip Kozluk ilçesine bağlı köylerde ziyaretlerde bulunan Güneştekin köylülerin büyük teveccühü ile karşılaştıklarını söyledi.

Beraberinde Milletvekili Adayı Ayla Işık, Kozluk Belediye Başkanı M.Veysi Işık ve partililer ile lçeye bağlı köyleri ve bu köylere bağlı mezraları ziyaret eden Güneştekin ziyaet sonraıs yaptığı değerlendirmede, 'Ak Parti'nin yapmış olduğu hizmetlerin vatandaş tarafından karşılık bulduğunu' söyledi.

KÖYDES başta olmak üzere köylerde ciddi manada hizmetlerin yapıldığını belirten Güneştekin, 'Bu güne kadar  köylerde parke taşı, alt yapı, taziye evleri, yol gibi hizmetler yapılmıştır. Bunlar yeterli mi derseniz elbette yeterli değildir. 24 Haziran seçimi Ak Parti iktidarının  zaferi ile bu hizmetlerin kat be kat artacağına inanıyorum'dedi.

Milletvekili Adayı Güneştekin, her gittiği köyde  çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak çocukların ak parti misyonu ile tanışmaları gerektiğine vurgu yaptı.
Güneştekin; 'Parti olarak 16 yıldır çocuklarımız ve gençlerimiz için yaptığımız çalışmaları daha da arttırmak lazım. Ahlaklı bir neslin yetişmesi lazım. Bu nedenle iktidarımız gencinden yaşlısına kadar her kesimi kucaklamaktadır. Bu yüzden 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söylüyoruz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=