Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Yargıda Birlik Derneğinin İftarına Katıldı

10 Haziran 2018, 01:58 - Okunma: 1031

Vali Ahmet Deniz, Yargıda Birlik Derneği'nin 5. geleneksel iftar programına katılarak, yargı üyeleriyle bir araya geldi.TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen programa; Vali Deniz'in yanı sıra Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Yargıda Birlik Derneği Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Dr. Birol Kırmaz, Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyesi Alp Arslan, Batman, Diyarbakır, Siirt ve Mardin Cumhuriyet Başsavcıları, Adalet Komisyonu Başkanları, İdare Mahkemesi Başkanları ile çok sayıda yargı üyesi katıldı.

İftardan sonra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede,Yargıda Birlik Derneği Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet savcısı Dr. Birol Kırmaz, Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyesi Alp Arslan ve Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaptılar.


 
Vali Deniz, Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir iftar sofrasındayız. Bölgemiz geçmişte çok sıkıntılar yaşandı ve badireler atlattı. Halkımızın huzura sahip çıkması,güvenlik güçlerimizin kahramanca mücadelesi sayesinde geleceğe daha ümitle bakıyoruz. Bu çok önemli ve kıymetlidir. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. 35-40 yıldır PKK terör örgütünü piyon olarak kullanalar, FETÖ terör örgütünü de kullanarak,15 Temmuz'da hain bir darbe girişiminde bulundular. İlk saatlerden itibaren halkımızın ve güvenlik güçlerimizin kahramanca duruşu ve 16 Temmuz'da Türkiye'de birçok kuruma örnek olacak o yürekli ve cesaretli duruşu gösteren HSYK müthiş bir işi başardı. Normal koşullarda hepimiz görevimizi yapıyoruz. Ama önemli olan ülkenin uçuruma gittiği dönemlerde görev üstlenmektir. Bu çok önemli ve kıymetli" diye konuştu.


 
Demokrasilerin güzelliği, farklı düşünen toplumların bir arada yaşamak olduğunu ifade eden Vali Deniz, farklılıklarımızı zenginlik olarak göreceğiz. Ortak değerimiz Vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Bundan asla ve asla taviz vermemiz mümkün değildir. Bu oyunları hep beraber bozacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.
 
Konuşmaların ardından yargı mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Deniz, daha sonra programdan ayrıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=