Lütfen bekleyin..



“Kürt meselesinde hiç kimse HÜDA PAR kadar samimi değildir”

08 Haziran 2018, 17:38 - Okunma: 910

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Gök, Kürt meselesinde hiç kimsenin HÜDA PAR kadar samimi olmadığını söyledi.HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, parklarda “Halkla Buluşma Programları” düzenleyerek bir araya geldi.

Programlar kapsamında her akşam teravih namazından sonra parklarda önce halka hitap eden Gök, daha sonra 24 Haziran milletvekili seçimleri için destek talebinde bulundu.Halkla buluşma programlarında Gök, sırasıyla Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı, Cudi (Yavuz Selim) Mahallesi Salih Özdemir Parkı, Çay Mahallesi Ashab-ul Keyf Cami Parkı, Ziya Gökalp Mahallesi Aram Tigran Parkı ve son olarak Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda halkla bir araya geldi.Yapılan programlarda halka hitaben konuşan Gök, savaşa değil, bir seçime girdiklerini belirtti.

“Keşke dememek için şimdi tam fırsattır”

Seçimin bölge başta olmak üzere ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gök, “Bir seçime giriyoruz ve 5 yıl boyunca kendi neslimizin geleceğini, memleketimizin geleceğini, devletin hazinelerini teslim edeceğimiz insanları seçeceğiz. Bizleri 5 yıl boyunca yönetecek olan insanların bize gerçekten hizmet edecek olan ve bize ihanet etmeyecek olan malımıza göz dikmeyecek olan, devletin hazinelerine göz dikmeyecek olan insanları seçmek zorundayız. Yoksa emin olun geçmişte ah vah çektiğimiz gibi ‘keşke şunları yapmasaydık keşke şunu yapsaydık’ dememek için şimdi tam fırsattır.” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=