Lütfen bekleyin..



AÇEV’DEN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

08 Haziran 2018, 17:28 - Okunma: 906

Ramazan ayı etkinliklerinin 23. gününde, akşam sürprizlerinden biri AÇEV ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) tarafından düzenlenen Babalar Günü kutlama programı oldu.Ramazan ayı etkinliklerinin dün akşamki bölümünde, Batman Belediyesi’nin desteğiyle AÇEV tarafından düzenlenen Babalar Günü kutlama şenliğine aileler büyük ilgi gösterdi.

 

Baba destek eğitim programları da veren AÇEV’in, Batman’da bu hizmetlerinden faydalanan 70 baba eğitim desteği alarak sertifikalı baba oldu.  70 babanın hazır bulunduğu şenlikte, babaları temsilen eğitim programına katılan 4 babaya sertifikaları çocukları tarafından verildi.

Baba çocuk ilişkilerinde, babaların çocuklarını ne kadar tanıyabildiğine dair bir de test yarışması düzenlendi. Yarışmada başarılı olan babalara ‘ilk İş Babalık’ baskılı tişört hediye edilirken, çocuklara ise AÇEV logolu uçurtma dağıtıldı.

AÇEV’İn amacı, faaliyetleri ve varlık nedeni hakkında bilgi veren AÇEV Batman Saha Danışmanı Ümit Dursun gecede yaptığı konuşmada, Babalık konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.

Batman’da şu ana kadar 500 babaya ulaşıldığını ifade eden AÇEV yöneticileri, hedeflerinin bu sayıyı her sene artırmak olduğunu belirtti. Batman’da ilk defa babalar günü etkinliği düzenleyen AÇEV, Eylül ayından itibaren Batman’da tekrar baba eğitim destek programları başlatacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=