Lütfen bekleyin..



Özdemir Oda Ziyaretlerindeydi

08 Haziran 2018, 17:22 - Okunma: 759

24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında; Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Ticaret Borsası, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti. Özdemir; "24 Haziran seçimlerinde 1. Sıra olmasaydım hatta listeye girmeseydim bile aynı şevk ve azimle çalışacaktım" dedi.

BATSO ziyaretinde, iş dünyasına gereken teşvikleri sürekli yaptıklarını vurgulayan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir; "16 yıllık AK Parti iktidarında, iş verenlerin istihdamı  artırıp işsizliği asgari düzeye indirmek için gerekli destek ve teşvikleri sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınmasının en önemli sacayaklarından bir tanesi sanayide dışa bağlılıktan kurtulup, ülke olarak üretimi arttırmaktan geçer." dedi. 
24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Özdemir; "24 Haziran'da gerçekleşecek seçimin; Batman ve Türkiye'deki vatandaşların istikrardan yana tavır alacağına inanıyorum." şeklinde konuştu. 
1. Cadde Esnafı dolaşıldı
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarını hızlandıran AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 1. Cadde esnafını gezerek AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 24 Haziran'da yapılacak seçimde destek istedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=