Lütfen bekleyin..



AK Parti Batman Milletvekili Adaylarının İlçe,Köy ve Kurum Ziyaretleri sıklaşarak devam ediyor

08 Haziran 2018, 17:16 - Okunma: 928

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Genel seçimler kapsamında, Batman milletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, bir çok ziyaretlerin ardından kamu da çalışanları da ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla IŞIK’ın 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, iftar programları ile Kamu Kurum çalışanları ziyaretleri dur durak bilmeden tam hız devam ediyor.

Kurumlarda vatandaşlarımızla buluşan Milletvekili adayları, Batman Ticaret Odası, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Dicle EDAŞ, Adliye Sarayı, Türk Telekom Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldiler.

Milletvekili adayı Ziver Özdemir şöyle dedi; Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve çalışanlarını ziyaret ettik, misafirperverliğinden ötürü oda başkanı Abdülkadir Demir’e teşekkür ederim. Vatandaşlarımızla buluşmalarımız aralıksız devam ediyor. Ziyaretlerimiz esnasında bizlere teveccüh gösteren vatandaşlarımıza ve kamu kurum çalışanlarına teşekkür ederim.

Milletvekili adayı Murat Güneştekin yapmış olduğu açıklama da; Beşiri İlçemize bağlı Beşpınar, Güvercinlik, Çakıllı, Hanlı, Kütüklü, Işıkveren, Yeşilova ve Asmadere köyleri ile bu köylere bağlı mezralarda hemşehrilerimizle buluştuk. Daha güzel hizmetler ve daha iyi yarınlar için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.Dur durak bilmeden her gün programlarımız kapsamında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 24 Haziran seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu anlatarak istişarelerde bulunuyoruz. Dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Şat; Ziyaretlerinde bulunduğumuz, Dicle EDAŞ ve Türk Telekom' un kıymetli çalışanlarına gösterdikleri teveccüh ve ilgiden dolayı teşekkür ederim. 24 Haziran seçimleri ile ilgili destek istedik.Yönetiminden çalışanına kadar oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, ziyaretlerimiz esnasında bizleri güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine minnettarız.Dedi.

Milletvekili adayı Murat Çiçek yaptığı açıklama da; Milletvekili adayımız Ayla Işık ile birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği iftar programına icabet ettik. Burada ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik. Altmış aileden anneler ve yavrularımızla buluştuk. Annelerin duasını almak nasip oldu. Sağ olsunlar. Ziyaretlerimiz durmaksızın devam ediyor. Milletvekili adayımız Ayla Işık ile birlikte Batman Adalet Sarayını ziyaret ettik. Adalet Sarayı çalışanlarımızla ve burada bulunan vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet ettikten sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettik. Akşam iftarın hemen ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri çalışanları ile birlikte AK Parti Gençlik kolları Başkanı Tolga Genç ile birlikte Genç Önder’in konuğu olduk. Güçlü Meclis Güçlü Hükümet Güçlü Türkiye diyerek Gençlerimizle memleket meseleleri ve seçimleri istişare ettik. Daha sonra parti seçim lokalimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimizi ağırladık. 24 Haziran seçimleri ile ilgili sohbet ederek günü bitirdik.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=