Lütfen bekleyin..



Birlik Vakfından Dargelirli Ailelere Yardım Seferberliği

07 Haziran 2018, 19:05 - Okunma: 1274

BİRLİK VAKFINDAN 14 BİN AİLEYE YARDIMRamazan yardımlarını geleneksel hale getiren Birlik Vakfı Batman Şubesi, ‘Hep birlikte hayra koşalım’ kampanyası ile Ramazan boyunca toplam 14 Bin kişiye yardım ulaştıracak.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER


Gazetemizi, Başkan yardımcısı Siraç Güzel ve Vakfın yönetim kurulu üyeleri Feyzullah Ekmen ve Nurullah Tüzün ile birlikte ziyaret eden Başkan Hamdullah Tüzün, Batman’da 7 Bin kişiye giyim yardımı, 7 Bin kişiye ise gıda kolisi yardımı yapacaklarını belirtti. Tüzün, “Şu ana kadar 6 bin kişiye yardımlarımızı ulaştırdık. Kurum olarak iftar yemekleri yerine bu tür yardımların daha önemli olduğunu düşünüyoruz. 2014 yılından bu yana Ramazan yardımlarımız bu şekilde devam ediyor. Sadede kendi imkanlarımız Yönetim kurulu üyelerimiz ve şehir dışından İstanbul’dan Ankara’dan destekte bulunan hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle bu yardımları ulaştırıyoruz.  
Hem Batman merkez, hem de ilçelerde yardımlarımız olacak. Ayrıca Ramazan haricinde 300 aileye Gıda yardımları ve Batman’da her ay 185 yetime aylık maaş bağlandı. Bu yardımlarımızı yaparken de muhtaç insanları rencide ve rahatsız etmeden ulaştırıyoruz. Yardımlarımız tüm muhtaç vatandaşlara ayrım yapılmadan titizlikle ulaştırılıyor. ” diye konuştu.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=