Lütfen bekleyin..



Kısmet Çelik’e Sanayide Yoğun İlgi

07 Haziran 2018, 19:03 - Okunma: 1707

İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik’in sanayi meslektaşları kendisini vekil gibi karşıladı. Vekil adayı Çelik, gittiği bir çok işyerinde ustalığını da göstermeyi ihmal etmedi. İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, merkez ve ilçelere yaptığı çalışmalarının yanı sıra esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Büyük sanayi sitesi esnaflarından sonra, küçük sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret eden Çelik, 25 Haziran gününü aydınlık ve gelecek adına umutlu yarınlar olarak gördüğünü söyledi.
“BATMAN’IN KISMETİ AÇILIYOR”
‘Batman’ın Kısmeti açılıyor’ diyen İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik; “Sanayi esnafımızın bize karşı gösterdiği ilgi ve alaka umutlarımızı artırıyor. Batman’da tüm esnaflarımızı, sanayi sitelerimizi, organize bölgesini ve daha birçok bölgeyi tek tek gezeceğiz. Halk bizim ayağımıza gelmeyecek. Bizler onların ayağına gideceğiz. Çünkü bu memleket her şeyin en iyisini hak ediyor.” diye konuştu. İYİ Parti Milletvekili adayı Kısmet Çelik’e, 2. Sıra Milletvekili adayı Burhan Baran, İl Başkanı Şehmus Uras, yönetim ve onlarca partili de katılım sağlayarak destek verdi.
“HALKIN ADAYIYIM”
İyi Partili Çelik “Genel Başkanımız Meral Akşener’den Tıp Fakültesi sözünü aldık. Bunun takipçisi olacağız. Batman il Başkanlığının açılışının mitinge dönüşmesi ve İyi partinin bölgedeki oylarının yükselmesi, baskın erken seçime neden oldu. İktidara alternatif parti, iyi partidir. Ülkenin barış ve huzuru için, ekonominin düzelmesi için, Türkiye’nin iyi partiye ihtiyacı vardır. Türkiye’de ve Batman’da herkes İYİ olacak.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=