Lütfen bekleyin..



Sason Yolunda Ölüm Virajı

07 Haziran 2018, 19:02 - Okunma: 899

Batman’ın Sason ilçesi anayolunda bulunan keskin virajlar sürücülere tehlikeli anlar yaşatıyor. Keskin virajlarda meydana gelen kazalarda çok sayıda ölümü ve yaralamalı trafik kazasıda meydana geliyor.Halk arasında ‘Ölüm Virajı’ olarak tabir edilen yerler arasında Sason Yoluda bulunuyor.

 Dar ve keskin olan tehlikeli viraj, şoför ve yolcuların korkulu rüyası haline gelmiş durumda. İlçe merkezi başta olmak üzere Yücebağ, 30 köy ve 100’e yakın mezrayı birbirine bağlayan güzergâhın genişletilmesi ve 2018 yatırım programına alınması istenildi. Gelecekte Muş’la bağlantısı sağlanacak olan Sason yolunun daha işlek hale geleceği belirtilirken, yolun Keskin virajlı mevkilerine çalışma yapılması isteniyor. 
Ölüm yolu olarak nitelendirilen Sason yoluna önlem alınmasını isteyen Sasonlu Nevzat Çelik “Sayın Valimiz, kaymakamımız ve Milletvekili adaylarımızdan yolumuzu genişletmelerini ve uçurumun kenarına bariyer kurmalarını istiyoruz. Sason'un Batman Yolu Virajlarını  gören Siyasetçilerimiz, milletvekili adaylarımız özellikle Ak Partili Adaylarımızdan seçimden önce Sason halkına söz verilmesi durumunda oy sonucunun çok daha farklı olacağına inanyorum çünkü bu virajlarda bir çok kardeşimizi meydana gelen kazalarla kaybettik. Artık daha fazla can ve mal kaybına sebep olmadan bu sorunun çözülmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=