Lütfen bekleyin..



‘Ak Parti icraatlarıyla millete büyük güven verdi’

06 Haziran 2018, 21:19 - Okunma: 1559

AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, AK Parti hükümetinin 16 yıllık ülke yönetiminde verdiği her sözü yerine getirdiğini belirterek milletin nezdinde büyük bir güven elde ettiğini söyledi.

Sason, Beşiri ve Gercüş lokal açılışından sonra Kozluk İlçesinde de lokal açılışı ve aday tanıtım programına katılan AK Parti Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Kozlukluların yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım ve lokal açılışında AK Parti Milletvekili adayları birer konuşma yaptı. 
“16 YILDIR ALNIMIZ AÇIK”
Lokal açılışında Kozluklulara hitap eden AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, “16 yıllık AK Parti hükümeti her seçim döneminde milletine verdiği vaatleri yerine getirerek milletinin nezdinde büyük bir güven elde etti. AK Parti bugün ne diyorsa vatandaş, ‘evet’ diyor AK Parti söz verdiyse bu doğrudur, bunu yapar diyor. 16 yıldır alnımız açık, hangi vekil hangi il başkanı o görev bayrağını başka arkadaşına teslim ettiyse alnı açık ve başı dik olarak her ortamda elhamdülillah bunu savunabiliyoruz” dedi. 
“BİZLER BU MİSYONU GÜNÜBİRLİK MAKAM MEVKİ İÇİN ÜSTLENMEDİK”
Her seçim döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatan siyasetçilerin olduğunu belirten Özdemir, “Birileri seçim döneminde Sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatıyor. Bu insanların mazisi bellidir. Biz 25 yıl önce neyi savunduysak, hangi görüşe hizmet ettiysek gene aynı heyecanla görüşümüzü ve hizmetimizi sürdürüyoruz. Bizler bu misyonu günübirlik makam mevki için üstlenmedik. Bizler bu makam ve mevkileri vatandaşlarımızın hizmetkârları rütbesiyle devir alıyoruz” diye konuştu. 
“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETTİK”
Konuşmasının devamında Özdemir, “İl başkanlığım döneminde olsun vekillik dönemimde olsun arkadaşlarımızla birlikte Kozluk’un sorunlarını çözdük. Diğer il başkanları arkadaşlarımız olsun vekil arkadaşlarımız olsun gece gündüz çalışarak Kozluk’un sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece Kozluk değil, bütün ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldırdık. Kozluk ilçemizin sorunları her geçen gün daha da azaltarak ortadan kaldırıyoruz. Altyapı sorunlarımızı tamamıyla ortadan kaldırmak için de belediyemizin çalışmaları sürüyor projeler ihale aşamasında ve seçime kadar ya da seçimden kısa bir süre sonra da bu sorun tamamıyla çözülecektir” şeklinde konuştu. 
İLÇE SAKİNLERİYLE TEK TEK TOKALAŞTI
Vekil adaylarının konuşmasının ardından Kozluk ilçe sakinlerini ve esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Özdemir’e yoğun ilgi gösterildi. İlçe sakinleriyle tek tek tokalaşan Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istedi. Özdemir, daha sonra binlerce Kozlukların yer aldığı iftar yemeğine katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=