Lütfen bekleyin..



Belediye’den 13 dalda sanat kursu

06 Haziran 2018, 21:17 - Okunma: 1464

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaz Kursları için kayıtlara başladı.Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklara ve gençlere yönelik olarak, sosyal, kültürel anlamda katkı sağlamayı hedefleyen Batman Belediyesi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde değişik dallarda kurslar açılacak.

Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, Satranç, Ebru, Hobi Resim, Fotoğrafçılık, Sanatsal Mozaik Tasarım, Halk Dansları Topluğu, Model Uçak Tasarım, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık (Resim) ve Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık (Müzik) kurslarının verilmesi hedefleniyor. 
TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ 
5 Haziran 2018 Salı gününden itibaren kayıtlara başlandığını ifade eden yetkililer, kayıt başvurularının 20 Haziran tarihinde sona ereceğini açıkladı. Kontenjan sınırlamasının olmadığının belirtildiği kayıtların ardından 23 Haziran 2018 tarihinde ise derslerin başlanacağı ifade edildi. Kurslardan faydalanmak isteyenlerin www.batman.bel.tr adresinden kurs başvuru kısmına bağlanarak ya da direkt http://www.batman-bld.gov.tr/kultur/kursbasvurulari.aspx adresine tıklayarak veya Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezine gelerek doğrudan başvuruda bulunabilecekleri açıklandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=