Lütfen bekleyin..



“Babamın yarım kalan hizmetlerini tamamlamaya talibim”

05 Haziran 2018, 19:23 - Okunma: 1552

Seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, babası eski Batman Belediye Başkanı Salih Gök’ün yaptığı hizmetlere dikkat çekerek, babasının yarım kalan hizmetlerini tamamlamaya talip olduğunu söyledi.

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün çarşı bölgesindeki seçim lokali salavatlarla açıldı.Bağımsız aday Aydın Gök'ün çarşı seçim lokalinin açılış programına; Aydın Gök’ün yanı sıra, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, İttihad-ul Ulema üyeleri, âlimler, STK temsilcileri, partililerin yanı sıra kalabalık bir kitle katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Gök, kavgaya, savaşa değil seçime girdiklerini belirterek, “İnşallah halkımız kendine gerçek anlamda vekillik edecek Batman adayını seçecektir. İstiyoruz ki halkımız bizi meclise göndersin ve biz de inşallah mecliste gerçek manada Batman’ın vekili olalım. Rahmetli babam Salih Gök’ün yarım bıraktığı hizmetleri tamamlamak için halkımızın hizmetine talibiz.” dedi.

Seçimleri basit görmemek gerektiğini vurgulayan Gök, “Biz evimize bir kilo domates götürmek için dahi poşetimize bir tek çürük domates girmesin diye itinayla seçmeye çalışıyoruz, hatta tablacı kardeşlerimizle kavgaya tutuşuyoruz. Peki, neslimizin, Batman’ımızın, ülkemizin geleceği için ve belki de ümmetin geleceği için seçeceğimiz insanları seçerken bir kilo domates veya patates kadar da buna ehemmiyet göstermeyecek miyiz?” diye sordu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=