Lütfen bekleyin..



AK Partili Adayları Kamu ve Halk Ziyaretindeydi

05 Haziran 2018, 19:16 - Okunma: 818

AK Parti Batman SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adaylarının, 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, merkez ve ilçe ziyaretleri, Parça ve Ağrıç ailesinin nikah törenine katılım, tanınmış ailelerden Ayhan ailesini ziyaretleri ile Kamu Kurumları çalışanları buluşmaları devam ediyor.

Milletvekili adayı Ziver Özdemir şunları söyledi; Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ettik, yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldık, Batman’ımız için güzel projelerin yürütüldüğüne şahit olduk. Daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışacağız. Milli Eğitim Müdürlüğünü ve çalışanlarını ziyaret edip devam eden projelerle ilgili bilgi aldık, eğitimle ilgili sorunları ve derslik ihtiyacını ortadan kaldırmak için Milli Eğitim Müdürümüzle istişarelerde bulunduk.Dedi

Milletvekili adayı Murat Güneştekin yaptığı açıklamada; tanınmış ailelerden Ayhan ailesinin işyerine giderek ziyaret ettik. 24 Haziran seçimlerinde bizlere desteklerini esirgemeyecek Ayhan ailesi ve akrabalarına teşekkür ederim.

Bem-Bir Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve yönetiminin göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Önümüzdeki dönem de yeşil bölge kriterlerini tüm şehirlerimizde etkin bir şekilde uygulamak için gerekli teknik altyapıyı hazırlayacağız. Batman 16 Mayıs Şehir Stadyumunun, Millet Bahçesine dönüştürülmesini hayata geçireceğiz.

Korunan alanlarımıza, tabiat eğitim merkezleri, yaz okulu ve gençlik kampları tesis ederek tabiatın ve biyolojik çeşitliliğin korunmasına yönelik eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını yürüteceğiz.Dedi.

Kurumlarda vatandaşlarımızla buluşan Milletvekili adayı Mehmet Şat yaptığı açıklamada; İlk defa AK Parti hükümetleri döneminde modern çevre teknolojileri ile arıtma tesisleri yaygın olarak memleketimize kazandırıldı. İnşallah seçimlerden sonra çevreye duyarlı faaliyetleri esas alarak, yeşil büyümeye geçiş sürecini daha ileri seviyeye çıkartacağız. Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldik. Bugün diğer Milletvekili adaylalarımızla birlikte Tarım İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, DSİ, İl Özel İdare Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, kendimizi tanıttık daha sonra parti seçim lokalimize gelip misafirlerimizi ağırladık. 24 Haziran seçimleri ile ilgili hasbihal ederek güne noktayı koyduk.Dedi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=