Lütfen bekleyin..



‘BİR GENCİN TEK UMUDU’ GERÇEK OLDU

05 Haziran 2018, 19:20 - Okunma: 1295

Bir Gencin Tek Umudu’ adlı yazdığı romanın okuyucuyla buluşması için Batman Belediyesi’nden destek isteyen Batmanlı genç yazarın umudu gerçek oldu.Batman Endüstri Meslek Lisesi 12. Sınıf öğrencisi, yazdığı notları kitaba dönüştürmek istediğini Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e iletmesi sonucu harekete geçen Başkan Yardımcısı Şahin, genç yazarın hayalini gerçekleştirdi.

Başkan Yardımcısı Şahin de genç yazara yazılarının yazarlar kurulundan geçmesi halinde kendisine kitap basım ve dağıtım sürecinde maddi destekte bulunacaklarının sözünü verdi. Yazarlar kurulundan geçen kitabın basım ve yayımı için olanakları Batman Belediyesi sağladı.

Nobel Akademik Yayınları tarafından  ‘Bir Gencin Tek Umudu’ ismiyle basım ve yayımı gerçekleştirilen kitabın yazarı İslam Erig, Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i makamlarında ziyaret ederek kitabın basılmasında gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür etti.Yazdığı romanın basımı ve yayınlanmasından dolayı duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getiren genç yazar İslam Erig, “Batman Belediyesi ‘Bir Gencin Tek Umudu’nu gerçekleştirdi. Bu romanın okuyucuyla buluşmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=