Lütfen bekleyin..



Temelli Beşiri’de Halaylarla Karşılandı

04 Haziran 2018, 18:16 - Okunma: 1467

HDP Genel Başkanı Sezai Temelli seçim çalışmaları kapsamında dün Batman’da bir dizi çalışma ve açılış programlarına katıldı. Beşiri’de halaylarla karşılanan Genel Başkan Temelli İkiköprüde de bir dizi temas ve inceleme yaptıktan sonra Kozluk’tan büyük bir konvoyla Batman’a giriş yaptı. HDP Eş Genel Başkanı Temelli’ye çok sayıda HDP’li Milletvekili ve siyaside eşlik etti.

Akşam saatlerinde Seçim lokalinde halkla buluşan Temelli Kozluk ve Beşiri’de lokal açılışında yaptığı konuşmada “Biz asla demokrasi ve barış mücadelesinden vazgeçmedik. Çünkü Türkiye’nin her yerinde demokrasi sorunu var, işsizlik, yoksulluk sorunu var. Bu sorunların hepsi birbirine bağlı. Bu sorunlardan herhangi birini çözmek istiyorsanız bu sorunlara eşit mesafede, eşit kararlılıkla yaklaşmalısınız.” Dedi. 


HDP’Lİ ADAYLAR BASINLA İFTARDA BULUŞTU

HDP Batman Milletvekili Adayları, yerel basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Grand Hasankeyf Otel’de yapılan programa Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Milletvekili Adayları Dr. Necdet İpekyüz, Av. Ayşe Acar Başaran, Mehmet R. Tiryaki ve Şükrü Baytar, İl Eş Başkanları Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık ile görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Sabri Özdemir katıldı.

Milletvekili Av. Ayşe Acar Başaran “Bu seçimi erken seçim olarak değil, panik seçim olarak önümüze getirdiler. Ramazan Ayına denk getirmeleri de bilinçli. Çünkü halkı alanlara çekemeyeceğimizi, alanlara inemeyeceğimizi düşündüler. Ama öyle olmadı. Kitlelerle buluşuyoruz. Halkımıza bir şey anlatmaya gerek kalmıyor çünkü halkın kendisi zaten kayyumları, Cizre’yi, Sur’u, cezaevlerine atılan seçilmişlerini bize anlatıyor” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=