Lütfen bekleyin..



Real Konak Hotel’den “Hayırlı iftar”

04 Haziran 2018, 17:57 - Okunma: 866

Real Konak Hotel Necat Nasıroğlu Kuran kursu öğrencilerine iftar yemeği verdi.Otelde gerçekleşen iftar yemeğinde Batman basını, Batman İl müftüsü Turgut Erhan, Necat Nasıroğlu Kuran Kursu bayan öğrencileri, Dünya Kuran'ı Kerim okumada 1.Tanzanyalı Sami Musa Ramadhani,

Dünya ikincisi istanbul Fatih Cami Müezzini Recep Yasan, Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi Halil Kenger, Okuyucu Mehmet Tanrıöver, DİB Başkanlık Vaizi Ali Melek, İzmir Tire Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt ve Yatılı Kur'an Kursunda hafızlık yapan öğrencileri bir araya gelerek iftar açtılar. 
İFTARDAN ÖNCE KURAN-I KERİM OKUNDU
Batman İl Müftüsü Erhan Turgut konuşmasında” Real Konak Hotel’in sosyal sorumluluk projelerinde bölgede her zaman örnek olduğunu dile getirerek Real Konak Hotel genel müdürü Hüseyin Aslan’a vesile olduğu bu hayırlı etkinlik için tüm misafirler adına teşekkür etti.” Real Konak Hotel’in Genel Müdürü Hüseyin Aslan da “Bugün çok önemli misafirleri ağırlayarak iftar yemeğinde bir araya geldik, biz Real Konak Hotel ailesi olarak paylaşmayı seviyoruz. Kazanmak var ama kazandığını paylaşmak da önemli. Biz doluluk oranıyla ve hizmet kalitemiz ile bölgenin en iyi oteliyiz. Yapmış olduğumuz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile birçok alanda Batman ve bölge turizmine katkı sağlıyoruz. İftar yemeğine katılımlarından ötürü Batman İl Müftümüz Sn. Turgut Erhan, Batman Basın mensupları ve katılım sağlayan diğer tüm misafirlere teşekkür ediyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=