Lütfen bekleyin..



Protokol Üyeleri Üniversiteli Öğrencilerle İftar Açtı

02 Haziran 2018, 14:09 - Okunma: 935

Batman Belediyesi ve Türk Kızılay'ı Batman Şubesinin işbirliği ile Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen iftar programında il protokolü öğrencilerle birlikte iftar açtı.

İftar programına Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar katıldı.

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, protokol üyelerine iftarda öğrencileri ve bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.Ramazan boyunca Belediye’nin desteği ile verilen iftar ikramından dolayı öğrenciler Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a alkışlarla teşekkür etti.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen İftardan sonra öğrenci kantini Garaj Kafe’de Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet edip öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=