Lütfen bekleyin..



"Ret İnkar Politikalarını AK Parti Sona Erdirdi"

01 Haziran 2018, 18:47 - Okunma: 887

Başbakan Binali Yıldırım Batman'da Partisince düzenlenen Mitinge katıldı. Valilik önünde yapılan Mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Mitinge Milletvekili Ataullah Hamidi'nin katılmaması dikkat çekti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışmaları çerçevesinde Batman'a geldi.

 Başbakan Yıldırım'ı, havalimanında Vali Ahmet Deniz, AK Parti Milletvekili adayları kent protokolü ve partililer karşıladı.

Batman Havalimanına inen Başbakan Yıldırım ardından Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitaben konuştu. Başbakan Yıldırım konuşmasında " Cumhur ittifakı olarak biz MHP ve BBP olarak seçime giriyoruz. Niye ittifakla seçime giriyosunuz diyorlar. Ülkemizin ne büyük tehdit altında olduğunu görüyorsunuz. Mesele memleket meseli diyoruz gerisi teferruat diyor gücümüz birleştiriyoruz.Ret inkar politikalarını AK Parti sona erdirdi.

Ana dilde eğitimi serbest bıraktık. Kürtçe yayın yapmanın gazete çıkartmanın önündeki engelleri kaldırdık. Engelleri aşa aşa yolumuz devem edeceğiz. Hiçbir zararlı faaliyet kutlu yürüyüşümüz durduramayacak. Ele ele verdik bu davayı birlikte sahiplendik. Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz'da nasıl arkasından durduysak 24 Haziran'da da duracağız. Bütün saldırıları birlikte aşacağız. Batman'a 16 milyar liralık yatırım yaptık. Batman'a 15 bin kişi kapasiteli yeni bir stadyum yapıyoruz. Eski stadın yeri de Millet Bahçesi olacak. Batman'a yeşil bir bahçe yapıyoruz. 500 yataklı bir hastane daha planlıyoruz.-tursit sayısı iki katına çıktı. TOKİ vasıtasıyla 4 bin 500 konut yaptık. 700 konutun yapımına devam ediyoruz.-Batman'ın su problemini çözüyoruz. 2050 yılına kadar su problemi olmayacak." vatandaşların sevgi gösterisi altında konuşmasını tamamlayan Başbakan Binali Yıldırım daha sonra Batman Valiliğini ziyaret etti. Binali Yıldırımın temasları devam ediyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=