Lütfen bekleyin..



MHP Adayı Deniz Gercüş'teydi...

01 Haziran 2018, 17:42 - Okunma: 2239

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Batman Milletvekili adayı, Behçet Deniz, Gercüş İlçesine ziyarette bulundu. Düzenlenen ziyarete Milletvekili Adayları Behçet Deniz, Müjgan Arslan, Hayrettin Bektaş, İl Başkanı Mehmet Açık ve Merkez İlçe Başkanı Eşref Demirsoy ve partililer katıldı.

GERÇÜŞ KAYMAKAMI ZİYARET EDİLDİ

Gercüş ziyareti sırasında Kaymakam Ünal Koç’u ziyaret Eden MHP heyeti, seçim çalışmalarını hakkında bilgi verdi.

TAZİYEYE KATILIM SAĞLANDI

MHP Batman Milletvekili adayı Behçet Deniz ve beraberindeki heyet, Gercüş Kayapınar ilçesinde öğrenciler arasında meydana gelen kavgada hayatını kaybeden Hasan Kızılçınar’ın taziyesine katılım sağladı. Acılı aileye başsağlığında bulunan Deniz, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

ESNAFA ZİYARET

Seçim çalışmaları kapsamında Gercüş Esnafına MHP’nin amaç ve hedeflerini anlatan Milletvekili adayı Behçet Deniz, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Parti olarak her zaman esnafının yanında yer alacaklarını belirten Deniz “Esnafımızın her zaman yanındayız. Ekonomiye can vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnafımızın sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“ÖN YARGIYI YIKMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Gercüş ziyaretin ardından Hasankeyf’e geçen heyet, Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven’i ziyaret etti, MHP heyeti yeni sistem hakkında bilgi verdi. Ön yargıları yıkmak için çalışacaklarını belirten Milletvekili adayı Deniz, “ Ben Gercüşlüyüm. Bugün kendi toprağıma geldim ve burada olmaktan çok mutlu oldum. Bundan sonra kendi toprağım için çalışacağım. MHP’nin, Kürt düşmanı olmadığını belgeleyebilmek için, bazı tabuları yıkmak için çalışacağım. Milletvekillik nasip olursa, benim farkımı görecekler. Bütün hemşerilerimin hizmetine hazırım” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=