Lütfen bekleyin..



“Halkımın Hizmetkarı Olmaya Geldim”

30 Mayıs 2018, 21:37 - Okunma: 2048

Saadet Partisi Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Faris Özdemir basın mensuplarıyla Bahçevan Lokantasından bir araya geldi. Batman’da görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantıya Milletvekili adayları Mustafa Yıldız, Mehmet Fırat, Emre Coşkun ve Fahrettin Doyar’da katıldı.

“KÜRT SORUNU MUTLAKA ÇÖZÜLMELİ”
Toplantıda Konuşan Faris Özdemir “Hiç kimseyi ötekileştirmeden Doğusuyla, Batısıyla, Kuzeyi ve Güneyiyle hepimiz Kardeşiz diyoruz. Sorunlarımızı Kavga ile değil, diyalogla çözmeliyiz. Kürt sorununa farklı bakış açısı ile yerelden evrensele doğru çözecek iradeyi ortaya koyacak mekanizmaları geliştireceğiz. Kürt sorunu çözülmeden bu ülkede be ekonomi düzelir, ne de işsizlik biter, Allah’ın izniyle parti olarak bunları çözmeye talibiz:” diyen Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Faris Özdemir, İktidar Partisine de yüklendi. 


“BU KÖTÜ GÜNLERİ BERTARAF ETMEK İÇİN SİYASETE DÖNDÜM”
Hükümetin İcraatlarını eleştiren Faris Özdemir konuşmasının devamında  “Bu seçimin Batman için vebali büyüktür. Bana göre bir milletvekili seçimi değil bu. Tekrar Batman’ımızın kaderinin çizileceği bir seçimdir. 16 yıldır dinimizi kullanarak, hepimizin beynini uyuşturdular. Bunların İslamiyetle alakası yok. Eğer olsaydı, her gün ‘elhamdülillah bu kadar insan öldürdük’ demezlerdi. Batman’ın, artık uyanıp bu ölü toprağı üzerinden atması lazım. Çıktı hepimizi kandırdı. Bu kötü günleri bertaraf etmek için siyasete döndüm. Amacım Batman milletvekilliği değil. Bölgede yaşanan sıkıntılar ve akan kana çözüm olmaktır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=