Lütfen bekleyin..



Üniversiteli Öğrencilerden Kızılay ve Belediyeye Teşekkür

30 Mayıs 2018, 21:32 - Okunma: 806

Üniversiteli öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un girişimleriyle Batman Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile Merkez Kampüs’te öğrencilere Ramazan ayı boyunca ikram edilen iftar yemeği için Kızılay ve Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rektör Durmuş’un girişimleriyle Merkez Kampüs bahçesinde belediyenin desteği ile verilen iftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, Batman Üniversitesi, öğrencilerden gelen teşekkürleri, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e teşekkür pankartı asarak iletti.
Günde yüzlerce öğrencilerinin Kampüs alanında iftar açtığını belirten Rektör Durmuş, Öğrencilerinin Ramazan ayında ailelerinden uzakta olmaları nedeniyle sıcak yemek bulmakta zorlandıklarını, Batman Belediyesi ve Kızılay sayesinde öğrencilerinin Ramazan ayında sıcak yemekle iftar açabildiklerini, bu sebeple öğrencilerimize bu imkânı oluşturan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e Üniversitemiz adına teşekkür ettiğini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=