Lütfen bekleyin..



Odalar Birliğine D.Bakır Birlik Başkanı atandı

30 Mayıs 2018, 21:30 - Okunma: 1031

Geçtiğimiz ay yapılan Batman Esnaf Odaları Birliği Olağan Genel kurulunun 2 kez ertelenmesinden sonra TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu) tarafından Batman’a geçici görevlendirme yapılırken, Mevcut Başkan Talat Kara’nın Başkanlık görevide sona erdi. Türkiye’de Esnaf Odalarında yaşanan bir ilk olan Geçici görevlendirmeyle Diyarbakır Birlik Başkanı Alican Ebedinoğlu Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanı olarak atandı.

Geçtiğimiz haftadan bu yana Batman Esnaf Odasına geçici görevlendirmeyle atanan Başkan Ebedinoğlunun kurul üyeliklerine Mardin Odalar Birliği Başkanı İsa Tunç ve Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Heşar Haşimoğlu  atandı.  Kendisiyle görüştüğümüz Batman Esnaf Odaları Birliği Geçici Başkanı Alican Ebedinoğlu 20 Haziran’da 1. kongrenin yeterlilik sağlanmaması halinde ikinci kongrenin 26 Haziran tarihinde yapılacağını belirtti. Mardin ve Şırnak Birlik Başkanlarıyla Kurul başkanlığı görevini yapacağını belirten Başkan Ebedinoğlu temennisinin yapılacak olan Kongrede yeni Başkanın seçilmesi olduğunu belirtirken, kongrelerin bu kez da yapılmaması durumunda 4 yıla kadar seçim olamayacağını ve Batman Esnaf Odaları Birliğinin Geçici atamayla yürütülebileceğini vurguladı. Batman Esnaf Odaları Birliğinde yapılamayan Kongrenin ardından Kurul Başkanı Ebedinoğlu Haftanın birkaç gününü Batman’da geçirecek. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=