Lütfen bekleyin..



Akpartili Adaylar Sason’da İftar açtı, Köy Ziyaretinde Bulundu

29 Mayıs 2018, 21:19 - Okunma: 1024

AK Parti Batman Milletvekili Adayları Sason’da Lokal açılışının yanı sıra vatandaşlarla iftarda buluştular. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın ev sahipliğinde Sason’da yoğun bir ziyaret gerçekleştiren Akparti Milletvekili adayları İlçe meydanında kurulan İftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldiler.

 Akparti adayları Sason Belediye başkanı Cuma Uçar’ıda makamında ziyaret ettiler.  Daha sonra İlçe seçim lokalide açılışı yapıldı. 
Sason ziyaretinde köy ziyaretlerinede ağırlık veren adaylar köylülerin yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Özdemir, “köylerimiz 16 yıllık AK Parti hükümetiyle hizmet görmeye başladı. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde sizlerin de desteği ile tekrar seçildiğimiz takdirde köylerimiz yeni yönetim sistemiyle birlikte artık daha çok hizmet görecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, köylere ve bu köylerde yaşamlarını sürdüren vatandaşlara ayrı bir önem vermektedir. Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim” dedi. Öte yandan köy ziyaretlerinden sonra vekil adayları, Sason’da düzenlenilen iftar yemeğine katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=