Lütfen bekleyin..



“Huzur İçerisinde Bir Seçim Olsun”

29 Mayıs 2018, 05:28 - Okunma: 1347

Akparti Batman Milletvekilleri yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde Batman’da görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akparti 1. Sıra adayı Ziver Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada Batman’da 5 Vekilin tamamına talip olduklarını açıkladı.

Sofram Lokantasında yapılan toplantıya Akparti 1. sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, İl Başkanı Cemalettin Gözkeser, SKM Başkanı Gürsel Parça ve basın mensupları Katıldı. Toplantıda Milletvekili adayları gazetecilerin sorularını yanıtlarken, vekil adayları seçim süreciyle ilgili değerlendirme yaptılar.


“5 MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINA TALİBİZ” 


Akparti 1. sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada “Seçim arifesinde güzel bir listeyle seçimlere giriyoruz. Huzurlu ve Batmanlı kardeşlerimizi rahatsız etmeden güzel bir seçim olsun, demokrasinin ruhuna uygun, bayram havasında bir seçim temenni ediyoruz. Biz akparti olarak her zaman seçimlere hazırız. Bizim amacımız kendimizi halkımıza anlatarak en iyi neticeyi almaktır. Yeni sistemde Batmanımızda vekil sayısı 5’e yükseldi. Batman Akparti teşkilatı olarak 5 milletvekilinin tamamına talibiz. Bu çalışmaları yürütürken, siyasi dili çok yumuşak kullanmak istiyoruz. İnsanlarımızı rahatsız etmeden memleketimizi huzursuz etmeden bir seçim süreci yaşamak istiyoruz.” Dedi.

“ YATIRIM VE PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Daha sonra konuşan Akparti 2. sıra milletvekili adayı Murat Güneştekin ise Batman’da yatırım ve projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirterek “Batmandaki yatırımların son durumu ve 2002 yılından bu yana ilimize kazandırılan proje ve yatırımlar hazırlanan broşürlerle halkımıza dağıtılacak. Akparti’de eğitimden sağlığa cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan bir yatırım süreci yaşadık.” Dedi. 

EMEK TAAHHÜDÜ SÖZÜ VERİYORUZ 

Akparti 4. sıra Milletvekili adayı Murat Çiçek ise Toplumsal gerçeklerle hareket ederek Toplumun benimseyeceği bir dil ve siyasi üslüp kullanacaklarını belirterek Akparti’de kişisel proje olmadığını ve kurumsal bir parti olduğu için Makro projelerin Batman’da hızla devam ettiğini, Mikro projelerin hayata geçmesi içinde emek taahhüdü ve söz verdiğini belirterek Batmanın sorunlarına dair emek noktasında geri durmayacaklarını vurguladı.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=