Lütfen bekleyin..



SP Adayı Faris Özdemir’e Coşkulu Karşılama

27 Mayıs 2018, 17:30 - Okunma: 4146

Saadet Partisi Batman 1. sıra Milletvekili adayı Faris Özdemir dün Havalimanında kalabalık bir partili ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Batman eski Milletvekili olan Faris Özdemir’i çok sayıda aracın bulunduğu konvoyla seçim lokalinin bulunduğu Babil Plazanın yanındaki alana geldi.

Yoğun sevinç gösterileri altında Lokal açılışını yapan Faris Özdemir’e saadet Partisi 2. sıra Milletvekili adayı Mustafa Yıldız, 3. sıra adayı Mehmet Fırat, 4. sıra Milletvekili adayı Emre Coşkun ve 5. Fahrettin Doyar’da eşlik etti.  Özdemir’in konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesildi. 


Faris Özdemir Lokal açılışında yaptığı konuşmada “ Bir kardeşiniz ve hizmetkârınız olarak göstermiş olduğunuz bu teveccühünüze mazhar olmak için doğru bildiğim yolda yürümeye devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Havalimanından Seçim lokaline kadar bizlere yoğun sevgi gösterisinde bulunan Batmanlı kardeşlerime teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Batmanımızı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir ve sorunlarını en asgariye indirmek için desteğinizi bekliyorum. 24 Haziran tarihine kadar kapı kapı dolaşıp Batman halkından destek isteyeceğiz.”Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=