Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Üyeleri ve Yatırımcılar İftar’da Buluştu

27 Mayıs 2018, 17:26 - Okunma: 820

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi geniş katılımlı İftar programı düzenledi. GENEL BAŞKAN DOĞAN BATMANDAYDIPrograma; Vali Deniz'in yanı sıra TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, Tümsiad Bölge Başkanı Nezir Yeşilyurt,

 MÜSİAD, ASKON Şube Başkanları, bazı kamu kurum müdürleri, TÜMSİAD Batman üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.TÜMSİAD Şube Başkanı Kâmil Biçici, açılış konuşmasını yaptıktan sonra , TÜMSİAD Bölge Başkanı Nezir Yeşilyurt’ta bir selamlama konuşması yaptı. TÜMSİAD’ın birlik ve beraberliği tesis edecek mübarek ayda iftar programları düzenlediğini belirten TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ise, “Önümüzde ciddi bir seçim süreci var. Biz TÜMSİAD olarak da açıklamamızı yapmıştık. Artık seçilmişler halkın gerçek teveccühüyle beraber yeni bir sistem başlıyor. Dolayısıyla yeni başlayacak bu sistem inşallah hayırlara vesile olur.” ifadelerini kullandı.    

İftar programına katılan Vali Ahmet Deniz, Batmanda huzur ve güvenin hakim olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız sağlanan huzur ve güven ortamını sahiplendiler. Hep birlikte huzura, birlik ve beraberliğe sahip  çıkacağız.  Bu topraklarda huzurumuzu ve birlikteliğimizi hedef alan güçlere karşı hep birlikte duracağız " diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=