Lütfen bekleyin..



Mehmet Usta'da İftar Yemeğine İlgi

24 Mayıs 2018, 18:12 - Okunma: 1142

Mübarek Ramazan ayında deneyimli aşçı kadrosu ve çalışanlarıyla iftar’da hizmet veren Mehmet Usta’ya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.ZENGİN İFTAR MENÜSÜ İLGİ ÇEKİYORBatmanın en gözde Lokantası olan Mehmet Usta sektörde en çok ilgiyi gören kurumların başında geliyor. Ramazan ayında da müşterilerine kapılarını açan Mehmet Usta’da İftar yemeklerine yoğun ilgi var.

Vatandaşlar günler öncesinden Mehmet Usta’yı arayarak rezervasyon yapıyorlar. Onlarca çeşit yöresel yemek, Aşçı Yemeği, Haşlama, Güveç, İçli Pilav, Kaburga Dolması, Fırın Ağzı ve çorbasıyla leziz yemekleriyle İftar’da hizmet veren Mehmet Usta önceki günde yoğun ilgi gördü. Kapalı alanın yanı sıra açık alanıylada müşterilerine hitap eden Mehmet Usta Batman Park karşısı Yapı Kredi sokağındaki mekanıyla vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca İftar yemeklerinde vatandaşların hizmetinde olan Mehmet Usta Ramazan sonrasında da yemek hizmetini daha özverili bir şekilde sürdürecek. Büyük bir özveriyle hazırlanan İftar yemeklerinin tadına doyum olmazken, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=