Lütfen bekleyin..



“Batmanlıların Desteğine, Oylarına Talibim”

23 Mayıs 2018, 18:08 - Okunma: 1086

CHP 1. Sıra Milletvekili adayı İş adamı Ayhan Işık Önümüzdeki günlerde Batman’a gelip seçim çalışmalarının startını vereceklerini belirtti. Kozluk eski Belediye Başkanlarından olan Ayhan Işık Türkiye’nin kurtuluş partisi olan CHP’nin iktidara gelmesi için hep birlikte çalışma yapacaklarını belirterek Batman halkına selam ve sevgilerini gönderdi.

Türkiye’nin büyük bir ekonomik ve ülke yönetim krizle karşı karşıya olduğunu belirten Milletvekili Adayı Ayhan Işık Cumhuriyet halk partisinin Türkiye’nin kurutuluşu olduğunu belirterek şunları söyledi. “ Değerli ve saygı değer Batman halkına en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum. Kısa bir süre sonra Batman halkıyla buluşacağız. Batmanlılara Hizmet için geliyorum. Başka hiçbir beklentim yok. Ülkede CHP’ye büyük bir teveccüh var. İnşallah Tüm Ülkenin ve Batman halkının desteğini de arkamıza alarak İktidara geleceğimize inanıyorum. Batmanlı bir kardeşiniz olarak oylarınıza ve desteğinize talibim. Halkımızın ayağına gideceğiz. Türkiye’nin çözüm reçetesini anlatacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=