Lütfen bekleyin..



İtfaiye ekipleri 7/24 vatandaşların hizmetinde

23 Mayıs 2018, 17:56 - Okunma: 658

Belediye İtfaiye Müdürlüğü 14.05.2018 ile 20.05.2018 tarihleri arasında yapılan haftalık çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Bir hafta içerisinde merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 3 yangına müdahale eden ekipler, zarar ve ziyanın büyümesini önledi.

Havaların ısınmasıyla yangın ihtimalinin artması üzerine gerekli tedbirleri alan İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekipler yangınların yanısıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle trafik kazalarına müdahaleye hazır bekliyor.
MAHSUR KALAN 6 VATANDAŞ KURTARILDI
Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, temiz içme suyu temini, resmi kurum ve kuruluşlarda yangın tedbirlerinin alınmasına yardım ve desteklerde bulunuyor. Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 6 vatandaşın kurtarılmasını sağlayan Belediye İtfaiye ekipleri trafik kazası geçirenleri kurtarmak amacıyla 7 defa kaza mahallinde faaliyet gösterdi. İş yeri açmak üzere müracaat eden 14 vatandaşın iş yerlerini kontrol eden ekipler, Yangın önleme tedbirlerinin alınmasını sağladı. Bir kez kedi kurtarma operasyonuna giden ekipler, asansörde kalan bir vatandaşın da kurtarılmasını sağladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=