Lütfen bekleyin..



Jandarma Genel Komutanı Çetin’den Dinç Ailesine Ziyaret

21 Mayıs 2018, 17:52 - Okunma: 1665

Batman’a bir dizi ziyaret ve temas için gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin beraberinde Vali Ahmet Deniz’le birlikte Önceki haftalarda babalarını kaybeden Dinç ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Batmanın ilk alışveriş mağazası olan ve merhum İş adamı Ahmet Dinç tarafından kente kazandırılan Wolrdmar Alışveriş mağazasını ziyaret eden Orgeneral Arif Çetin mağaza sahipleri Selman Dinç, Abdulhakim Dinç, Mehmet Dinç, ve İbrahim Dinç'le görüştü.
Batman'ın unutulmayan ve sevilen iş adamlarından merhum Ahmet Dinç'lede yakın dostluğu olan Orgeneral Arif Çetin Önceki önceki ay vefat eden Ahmet Dinç'in babası Hacı Tahir Dinç içinde başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette Batmanlı bazı iş adamlarıda yer aldı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in esnaf ziyaretine Dinç aileside eşlik etti. Bir süre esnaf ziyaretine çıkan ve Batman esnafıyla sohbet eden Çetin Paşa daha sonra Batman’da iftar yemeğine katıldıktan sonra kentten ayrıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=