Lütfen bekleyin..



Odalar Birliği Kongresi Yine Ertelendi, Başkanlığa Kayyum Atanıyor

20 Mayıs 2018, 18:17 - Okunma: 1028

Batman’da önceki hafta kongresini yapmak üzere toplanan Esnaf Odaları Birliği üyeleri yeterli çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle Kongre bu Hafta Cumartesi gününe ertelenmişti. Hafta sonu 2. kez Batman Esnaf Kefalet Kooperatifi Konferans salonunda yapılması planlanan Odalar Birliği Başkanlığı seçimi yine çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle iptal edildi.

İkinci kez toplanamayan Kongreden sonra duruma TESK el koyacak. Alınan bilgilere göre 2 kez yapılamayan Odalar Birliği seçimi sonrasında Türkiye esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu tarafından Batman Odalar Birliğine Başkan olarak kayyum atanacağı belirtildi. Odalar Birliğinde Kayyumun göreve gelmesinden sonra yeniden bir seçim süreci başlatılıp yeni Başkan için tekrar kongreye gidilecek.
BATMAN KAMUOYU ŞAŞKIN!
54 Oda yöneticisinin oy kullandığı Kongrede 2 defa Başkan seçilmemesi kentte konuşulan konular arasında yer aldı. Bakanlık ve TESK tarafından Odalar Birliğine kayyum atanacağını öğrenenen vatandaşlar yaşananların sorumlusunun kim olduğunu sordular. 2 kez toplanan ancak Başkanın seçilemediği Odalar Birliğinde Yapılacak atama merakla bekleniyor. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=