Lütfen bekleyin..



“Siyonist İsraille Tüm Anlaşmalar İptal edilsin”

20 Mayıs 2018, 13:44 - Okunma: 953

ABD’nin elçiliğini Filistin'in başkenti Kudüs'e taşıması ve Siyonist ve Katil İsrailin Filistinlilere yaptığı zulüm ve katliamlarını protesto etmek amacıyla HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından 16 Mayıs stadyumu önünde miting düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Partinin üst düzey yöneticileri, Batman İl Başkanı Davut Şahin’de katıldı. Sıcak Hava ve Mübarek Ramazan ayına rağmen vatandaşlar Mitinge yoğun ilgi gösterirken halk, sık sık tekbirler getirip ABD ve siyonistlere lanet yağdırdı.
İsrail ve ABD’ye lanet ve kınamaların yapıldığı mitingte konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Buradan savcılara sesleniyorum! Soruşturma için daha ne bekliyorsunuz? Soruşturma için Adalet Bakanlığından izin lazım. Buradan Adalet Bakanına sesleniyorum. Biz buradan meydanlara çıkıp slogan atarız. Bizim elimizden bu gelir. Siz yetkili bir makamdasınız. Siz, ‘ilişkilerimiz bozulacak’ diye bu izni vermemezlik etmeyin. Bu izni verin ve siyonist çetesinin elebaşlarıyla ilgili soruşturma açılsın. Onlar etraflarına ördükleri duvarların dışına çıkmaya korksunlar. Lütfen, bu soruşturmaların sonucu da Mavi Marmara davası gibi olmasın. Terör şebekesini ülke olarak tanımaktan vazgeçin ve tüm ticari ilişkilerinizi kesin. Terör çetesi olduğunu kanunlarınızda yazın. Uluslararası kamuoyunu harekete geçirin. En önemlisi birlik olun. Şu İslam İşbirliği Teşkilatını başka bir çatı altında İslam ülkelerini bir araya getirecek bir girişimde bulunun..”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=