Lütfen bekleyin..



Vali Deniz’in Yoğun Ziyaret Temposu

20 Mayıs 2018, 13:43 - Okunma: 828

Batman Valisi Ahmet Deniz Batman’a atandığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiriyor.Vali Deniz Ramazan ayı olmasına rağmen bir gününe çok sayıda ziyaret sığdırırken, ilçe ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Batman İlçelerini, beldelerini her ay ziyaret eden, Batman’da Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşları esnafı ziyaret eden Batman Valisi Ahmet Deniz’e vatandaşlar övgü yağdırıyor. Batman halkının sorunlarını ayaklarına kadar giderek dinleyen sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Batman Valisi Ahmet Deniz Bu hafta içinde ilçeleri ve köylerini ziyaret ederek yoğun ziyaret temposuna devam etti. Vatandaşlar Vali Ahmet Deniz’in vatandaşla olan yakın diyaloğu ve sık sık halkın içinde olmasından dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getiriyor. Son yıllarda Batman’a atanan en başarılı ve halkçı Vali olarak halkın gönlünde taht kuran Batman Valisi Ahmet Deniz yaptığı ziyaretler ve çalışmalarıyla övgüyü hak ediyor. Batman Valiliği Bünyesinde açık kapı uygulamasını da başlatan iller arasında yer alan Ahmet Deniz Vatandaşın her sorunuyla yakından ilgilenme talimatı verdi. Açık kapı uygulamasına Batman halkının ilgisi de artmış durumda.
İFTAR SONRASI ZİYARETLER SÜRÜYOR
Halkçı Vali Ahmet Deniz, Atatürk Parkında katıldığı iftar programının ardından Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ile birlikte Ziyagökalp ve Kültür mahallerindeki esnafı ziyaret ederek, çay ocaklarında oturan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=