Lütfen bekleyin..



BÜYÜKLER HUZURLU, ÇOCUKLAR ŞENDİ

18 Mayıs 2018, 14:12 - Okunma: 1318

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 2. gününde Atatürk Parkında yapılan iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Belediye tarafından düzenlenen iftar programı kapsamında Atatürk Parkı’nda 4 bin kişiye iftar yemeği verilirken, iftar programı, yapılan etkinliklerle geç saatlere kadar sürdü.Her yaş grubundan ve farklı sosyal kesimlerden katılımın olduğu Atatürk Parkı iftar programında aileler açık havada belediyenin ikramıyla iftarını açarken, Belediyemiz tarafından oluşturulan çocuk oyun gruplarında çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.Belediyemiz tarafından ikram edilen pamuklu şeker ve şerbete ilgi gösteren çocuklar, hazırlanan hacivat karagöz gölge oyunu, orta oyunu, trambolin, şişme oyun parkurları, 3 boyutlu film gösterimi, yüz boyama, santranç, resim ve ebru sanatı gibi aktivitelerle eğlenceli zamanlar geçirdi.

İkinci günün programı, iftar yemeği ve bir çok aktivitenin ardından İl Vaizi Mehmet Sait ALTIN’ın konuk olduğu dini sohbet programıyla son buldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=