Lütfen bekleyin..



Gözler Ziver Hamitoğlunda…

17 Mayıs 2018, 21:40 - Okunma: 1850

24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler için TBMM’ye gidecek olan Milletvekilleri için süreçte son günlere gelindi. Siyasi partiler Milletvekili aday listelerini Pazartesi günü saat 17’ye kadar Yüksek seçim kuruluna bildirecekler.

 Batman’da siyasi partiler 5 Milletvekili adayını YSK’ya bildirecekler. Listelerin en çok merakla beklendiği partilerin başında Akparti geliyor. Akparti’de 63 Milletvekili aday adayı arasında yer alan Batmanın sevilen iş adamı Hamitoğlu içinde kamuoyunun ciddi bir beklentisi var. Daha önce yine Akparti’den İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı olan Hamitoğlu Batmanın önemli ve sevilen siyasi isimlerinden biri olarak görülüyor. Batmanın başarılı iş adamlarından olan Ziver Hamitoğlu listelerin açıklanması öncesinde gazetemize yaptığı açıklamada hakkında hayırlısı neyse o olsun diyerek, aday olsa da olmasada partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olmaya devam edeceği mesajını verdi. Batman’da uzun dönemdir siyasi geçmişi olan Hamitoğlu görev yaptığı dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalarla gündeme gelmişti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=