Lütfen bekleyin..



Belediye İftar Programına Yoğun İlgi

17 Mayıs 2018, 21:36 - Okunma: 909

Batman Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Ramazan ayı programıyla vatandaşların iftarlarını açacakları yemek dağıtım merkezleri oluştururken vatandaşların iftar sonrasında huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri için birbirinden farklı etkinlikler hazırladı.

İlk gün Belediye iftar programına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Atatürk Parkı’nda verilen 3 bin 500 kişilik iftar yemeği 4 bine çıkarıldı. Yapılan açıklamada, mahallelerdeki iftar çadırında verilen bin kişilik iftar yemeğinin ise 2 bin kişiye çıkartıldığı, toplamda 6 bin kişiye iftar yemeği verileceği belirtildi.
HER GÜN BİR MAHALLEDE İFTAR ÇADIRI
Ramazanın 1. Günü 19 Mayıs Mahallesi Taziye Evi önünde kurulan iftar çadırıyla, 1000 kişilik iftar sofrası kurulurken, Atatürk Parkında 2 ayrı noktada oluşturulan Ramazan ayı yemek dağıtım merkezinde ise 3500 kişi, iftarını açma fırsatını bularak, Belediyenin hizmetlerinden faydalandı.
AKSOY, VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTARINI AÇTI
Atatürk Parkı’ndaki iftar programına eşiyle birlikte katılan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Yemek dağıtımı hizmetlerini de yerinde inceleyen Aksoy, vatandaşlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Vekili Aksoy, İftar yemeğinin ardından çıktığı platformda halkın Ramazan ayını kutlayıp huzurlu bir Ramazan geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=