Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Kozluk Köylerini Ziyaret Etti

17 Mayıs 2018, 05:45 - Okunma: 1696

Vali Ahmet Deniz, ilimiz Kozluk ilçesine bağlı Ulaşlı, Yayalar ve Taşlıdere köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.Köy ziyaretleri sırasında Vali Deniz'e; Kozluk Kaymakamı Osman Bilici ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti. VALİ DENİZ, ULAŞLI KÖYÜNDE İL ÖZEL İDARESİ ÇALIŞANIN TAZİYESİNE KATILDI

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Özel İdaresi çalışanı Ahmet Acar'ın Ulaşlı köyündeki taziyesine katılan Vali Deniz, Acar'ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
 


VALİ DENİZ, YAYALAR  KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARYA GELDİ
 
Daha sonra Yayalar köyüne geçen Vali Deniz, köy halkıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. 
Köyün sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili kurumlara talimat veren Vali Deniz, vatandaş memnuniyeti hizmetin en güzeli olduğunu belirterek, köylerin alt yapı ve üst yapı sorunların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirten Vali Deniz, "Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok sahiplenmeliyiz. Ülkemize yönelik saldırıları birlik ve beraberlik içerisinde boşa çıkaracağız. Piyon olarak kullandıkları terör örgütlerine karşı da cesaretli bir şekilde sesimizi daha da yükselteceğiz. Kardeşliğimize, huzur ve güven ortamına sahip çıkmalıyız” diye konuştu.
 


VALİ DENİZ, TAŞLIDERE KÖYÜNDE VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ, KÖY OKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
 
Taşlıdere köyünde, köy halkı tarafından karşılanan Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.Daha sonra köy okulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle bir araya gelerek, kendilerine kitap okumaları konusunda nasihatlerde bulundu. Kitap okumadan başarı elde etmenin mümkün olmadığını belirten Vali Deniz, akademik başarının yanında, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler olarak yetişmeleri her şeyden daha önemli olduğunu ifade etti.Okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğretmenlere eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra aile ziyaretlerine önem vermelerini isteyen Vali Deniz, "Aileye ve çocuklarına verilen önemi hissettirmeliyiz. Ülkemizin birlik beraberliğini, milli ve manevi değerlerimizi, vatan, millet ve bayrak sevgisini vatandaşlarımıza her fırsatta anlatmalıyız" diye konuştu.daha sonra okulda incelemelerde bulunan Vali Deniz, köyden ayrıldı.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=