Lütfen bekleyin..



Aksoy, Sesli Kütüphaneye 10 Bilgisayar Hibe Etti

17 Mayıs 2018, 05:39 - Okunma: 882

Görme Engelliler Derneği Batman Şubesi’nin talebini değerlendiren Batman Belediyesi, Görme Engelliler için oluşturulan sesli kütüphaneye 10 adet bilgisayar hibe etti. Kütüphanenin açılışına Vali Ahmet DENİZ, Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Görme Engelliler Dernek Başkanı Adnan SAPANCI ve dernek üyeleri katıldı.

Engelli vatandaşların sorunları ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, “Yılmazlar Center” iş merkezinin 8. katında faaliyet yürüten Türkiye Görme Engelliler Derneği Batman Şubesinin faaliyetlerinden faydalanan 200’ün üzerindeki görme engelli vatandaşa sesli kütüphane kazandırdı.

 Bağışlanan bilgisayarlar sayesinde Batman’da bulunan görme engelli vatandaşlar, internet ve sesli kütüphane sisteminde kayıtlı bulunan milyonlarca sesli kitaptan faydalanmaya başlayacak. Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili AKSOY’u kutlayıp, katkılardan ve örnek duyarlılığından dolayı teşekkür etti

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=