Lütfen bekleyin..



Yaşasın Filistin’in şanlı direnişi, kahrolsun ABD ve İSRAİL

15 Mayıs 2018, 20:10 - Okunma: 757

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat yazılı basın açıklaması yaparak, siyonist işgalci İsrailin Filistinlileri katletmesini lanetleyerek şunları söyledi. Bugün İslam dünyası için Filistin’de gerçekleşenler tarihe kara bir leke olarak geçecektir. Filistinli kardeşlerimizi haklı davaları için şerefle büyük bir bedel verirken, başını kuma gömmüş İslam dünyası tarih önünde hesap veremeyecektir." dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat açıklamasında "Her zaman olduğu gibi yine Bir mübarek ayın arafesinde, yeryüzünün lanetlenmiş tek kavmi olan ve Dünyanın en büyük terörist devleti İsrail iki gündür Filistinli kardeşlerimize ölüm kusarak büyük bir soykırıma girişmiştir.ABD nin dinsiz ve deli başkanın pervasızca aldığı ve Ortadoğu’yu büyük bir savaşın içine çektiği alçakça ve haince kararları neticesinde Gazze’de büyük bir insanlık suçu işlenmekte ve Dünya İslam ülkeleri sadece bu vahşeti izlemektedir.

İslam âleminin en kutsal beldelerinden biri olan ve Müslümanların Başkenti olan Kudüs’te cereyan eden olaylar yüreğimizi dağlamaktadır. Bu katliam karşısında İslam ülkelerinin kılı kıpırdamazken, Maalesef siyasi iktidar yine sadece bu vahşeti kınamaktan öteye gidememiştir. İsrail’in Gazze’de yaptığı insanlık suçu fillerine karşı hiçbir eylem ortaya koyamamıştır.Biz Filistin’de verilen şanlı direnişe sonuna kadar destek verirken, İsrail devleti tarafından yapılan bu zulüm ve cinayetleri lanetliyoruz, Yaşasın Filistin’in şanlı direnişi, kahrolsun ABD ve onun işbirlikçisi İSRAİL" dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=