Lütfen bekleyin..



BELEDİYENİN RAMAZAN AYI ETKİNLİK TAKVİMİ AÇIKLANDI

15 Mayıs 2018, 20:02 - Okunma: 3303

Batman Belediyesi, bu yıl düzenleyeceği Ramazan ayı etkinlikleri takvimini açıkladı. Kutsal Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde oluşturulan program, Ramazan ayının ilk günü olan 16 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 22.00’da düzenlenecek olan ünlü müzisyen Orhan Ölmez konseri ile start alıyor.

Programlanan Ramazan ayı etkinlikleri ilk hafta programına göre, 18 Mayıs Cuma günü saat 22.00’da, birbirinden  güzel  Türkçe  Arapça ve Kürtçe  seslendirdikleri  ilahiler  ile  beğeni  toplayan  Reng-i Dil Tasavvuf Müziği Topluluğu vereceği konserde Batmanlılarla buluşacak.

19 Mayıs Cumartesi günü saat 22.00’da kendilerine  has  müzik tarzıyla  Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve Arapça olmak  üzere  dört  farklı  dilde  ilahi  söyleyen Grup Tillo’nun konseri olacak. 20 Mayıs Pazar günü saat 22.00’da ise Ramazan ayının vazgeçilmesi Hacivat Karagöz gösterisi yer alacak.Birbirinden farklı etkinlikğin yer aldığı Ramazan Programı İkbal Gürpınar ile Hasbihal, Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Recep  Arslan  İlahi  Dinletisi, Eşref  Ziya  Terzi  ile  Ezgi  Gecesi, Sedat  Uçan  Konseri, Ahmet  Özhan  Konseri, Abdurrahman  Önül  konseri, Hafız  Osman  Bostancı  ile Kuran-ı Kerim ziyafeti yanı sıra Kadir Geçesine özel olarak hazırlanan Serdar  Tuncer  ile  Hasbihal  ve  Tasavvuf  Müziği programları Ramazan Ayı boyunca Atatürk Parkında saat 22.00’da Batmanlılar ile buluşacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=