Lütfen bekleyin..



Ak Parti ABD’nin Kudüs Kararını Kınadı

15 Mayıs 2018, 17:10 - Okunma: 798

Ak Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül ABD’nin Kudüs Kararı ile ilgili Açıklamalar da bulundu. “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz olarak Kudüs’ü başkent olarak ilan etmesi; insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın, ilan ettiği üzere Kudüs tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir.” Dedi
BİNLERCE KİŞİ İSRAİL VE ABD'Yİ PROTESTO ETTİ
İlimizde çok sayıda STK'nın desteğiyle ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Filistinde yaşanan İsrail Katliamı düzenlenen yürüyüşle protesto etti. Yürüyüşe Memur Sen, Sağlık Sen.İHH gibi 55'i aşkın STK destek verdi. Yürüyüşün ardından Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde bir araya gelen vatandaşlar protesto eylemine burada da devam etti. Yoğun katılımın olduğu basın açıklamasına; siyasi parti ve STK temsilcileri, kanaat önderleri, âlimler ile vatandaşlar katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=