Lütfen bekleyin..



‘Ramazan Ayı Sevgi, Yardımlaşma ve Kardeşliktir’

15 Mayıs 2018, 16:57 - Okunma: 830

Batman Valisi Ahmet Deniz, Mübarek Ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Deniz’in kutlama mesajı şöyle “Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, komşularımız, akrabalarımız daha fazla hatırlanmalıdır.

‘YILIN EN HAYIRLI AYI’

Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. Ramazan ayı; gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesile olduğu gibi, etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle; Batmanlı hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”

VALİ AHMET DENİZ’İN, BATMAN’IN İL OLUŞUNUN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

“Bugün modern bir şehir konumuna gelen Batman ilimizin 28’inci Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşamaktayız. Son yıllarda birçok alanda yapılan önemli yatırımlar, verimli toprakları ve üretim potansiyeli sayesinde bugün iddialı bir kent konumuna gelen Batman’ı marka şehir yapmak, en iyi noktalara getirmek için hep beraber çalışacağız.'  Batman’ın sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınması, İlimizin tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelini değerlendirilmesi, eğitimdeki başarının daha da üst seviyelere çıkarılmasını sağlamak temel hedefimizdir. Batman, hızla büyüyüp gelişen organize sanayi bölgesi, havalimanı, bölünmüş yolları, köprülü kavşakları, eğitim alanında yapılan modern okul ve yurtlarıyla, üniversitesiyle bilim ve sanayi kenti olama yolunda ve gelişmiş iller arasında yerini almaya emin adımlarla ilerlemektedir. Batman yöneticileri olarak, kentimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Batman ilimizin 28. kuruluş yıl dönümünü münasebetiyle, ilimizin gelişip kalkınması adına emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=