Lütfen bekleyin..



Esnaf Odası Başkanı Kaplan’dan Ramazan Mesajı

15 Mayıs 2018, 16:52 - Okunma: 716

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan Mübarek Ramazan ayının Başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kaplan Mesajında “Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Batman Esnafımızın Ramazan ayı Öncesi Odamıza Zamla ilgili hiçbir taleplerinin olmaması Ramazan ayına karşı Sorumluluk ve duyarlılıklarının bir ifadesidir.Ekonomik zorluklar içerisinde olan her gün artan fiyatlar karşısında hemen hemen aldıkları her ürünün toptan fiyatının zamlanmasına rağmen bu zamları perakende satışlarına yansıtmama çabası içerisinde olmaları Ender rastlanır bir durumdur.Bu paylaşımcı duygularından dolayı başta temel gıda maddesi olan Ekmeği Üreten Emekçi Fırıncı arkadaşlarım olmak üzere Esnaf ve Sanatkârlarımızın ve Tüm Batman Halkımızın Mübarek Ramazanını Tebrik eder Hayırlara vesile olmasını Dilerim.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=