Lütfen bekleyin..



Okulların Yıl Sonu Sergilerini ziyaret ettiler

14 Mayıs 2018, 17:37 - Okunma: 698

Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Batman Merkez Pazaryeri İMKB Ortaokulu ve Özel Uğur Lisesi öğrencileri tarafından Batman Park AVM' de düzenlenen yıl sonu sergilerini ziyaret etti.Sergileri gezen Vali Deniz ve Eşi Olcay Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerini tebrik ettiler.

ANNELERE ÇİÇEK
Vali Ahmet Deniz, Batman Park AVM ve Diyarbakır Caddesi üzerinde alışveriş yapan annelerin “Anneler Günü’nü” kutlayıp kendilerine gül hediye etti. Annelerle yakından ilgilenip bir süre sohbet eden Vali Deniz, annelerimiz sahip olduğumuz en değerli varlıklarımız olduğunu belirterek,  annelerin yılda sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade etti. Anneler ise kendilerine gül hediye eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz'e  teşekkür ettiler.
İŞ YERİ AÇILIŞINI YAPTI
Vali Ahmet Deniz, Batman Park AVM'de yeni hizmete giren işyerinin açılışını yaptı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Davetlilerle birlikte Vali Deniz, yeni işyerinin kurdelesini keserek işletme sahiplerine, iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İş yeri açılışının ardından Vali Deniz, Batman Park AVMve Diyarbakır Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
BATMAN PARK AVM’NİN YENİ YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra Batman Park AVM'nin yeni yönetimini ziyaret eden Vali Deniz, yeni yönetimi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Batman Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Deniz ve yönetim kurulu üyeleri ise Vali Deniz'e ziyaretlerinde duydukları memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=