Lütfen bekleyin..



Final Koleji’nden Çoşkulu Anneler Günü Kutlaması

14 Mayıs 2018, 17:34 - Okunma: 1223

Final Koleji Anneler Gününe özel Ahmet Güneştekin konferans salonunda coşkulu bir kutlamaya imza attı. Final Koleji ilkokul ve anaokul öğrencilerinin hazırladığı “Final’in Yıldızları” adlı program salondaki konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

 Program öncesinde davete gelen anneler karanfillerle karşılandı. İlkokul Müdürü Halil Erdem Yardım’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra Çok Sesli Koro, Halk Oyunları, Modern Dans, Müzikal ve Ritim Show gibi çeşitli etkinliklerle öğrenciler ailelere görsel ve işitsel bir şölen sundular. Mükemmel bir uyum içerisinde sahnedeki gösterilerini icra eden öğrenciler, salondaki konuklar tarafından uzun uzun alkışlandı ve annelerin yaşadığı duygusal anlar da gözlerden kaçmadı. Anneler Günü dolayısıyla yapılan hediye çekilişinde anneler heyecanlı dakikalar yaşadı ve ailelere çeşitli hediyeler verildi.
Ahmet Güneştekin Konferans Salonu’nda düzenlenen Anneler Günü kutlamasına yoğun ilgi gösteren aileler, hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir gece geçirdiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=