Lütfen bekleyin..



Yıldırım ve Taş Ailesinin Mutlu Günü

13 Mayıs 2018, 21:35 - Okunma: 3682

Batman'ın sevilen ailelerinden Petrol Cty AVM yönetim kurulu üyesi iş adamı Hüseyin Yıldırım'ın yeğeni Genç iş adamı Emrah Yıldırım önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Beyaz Şato'da yapılan düğüne kalabalık bir topuluğun yanısıra, Kurum yöneticileri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, İş adamları, Sigorta acenta şube yöneticileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Düğüne ev sahipliği yapan damadın babası İbrahim Yıldırım ve amcası Hüseyin Yıldırım davetlileri kapıda karşıladılar. 


BEYAZ ŞATODAKİ DÜĞÜN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Düğünde Grand Hasankeyf Otel sahiplerinden İş adamı İbrahim Yıldırım'ın oğlu Sigortacı Emrah Yıldırım Mahmut Taş'ın kızı Sümeyye Taş'la evlendi. Düğün öncesinde ilahiler ve dualar eşliğinde mevlidi şerif okutuldu. Mevlidi şerifin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 
Genç çift için nikah töreni yapılırken, nikah şahitliklerini damadın amcası İş adamı Hüseyin Yıldırım'la birlikte Petrol City AVM Yöneticileri Selim Filiz, İsmet Yargı ve iş adamları yaptı.

Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut'un kıydığı nikah töreni sonrasında genç çifti kutlayan davetliler bir ömür boyu mutluluk dilediler. Düğünde kürtçe ve türkçe müzik eşliğinde halay çeken davetliler unutulmayacak bir gün yaşadılar. Görkemli düğünde sahne alan mahalli sanatçılar davetlileri coşturdular. 
YILDIRIM AİLESİNDEN TEŞEKKÜR..
Düğünde damadın babası İbrahim Yıldırım ve Amcası Hüseyin Yıldırım masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı ve bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Haber olarak Emrah / Sümeyye Yıldırım çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=