Lütfen bekleyin..



MYO Yıl Sonu Sergisi Açıldı

13 Mayıs 2018, 21:23 - Okunma: 899

Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Giyim Teknolojisi Programı ile Geleneksel El Sanatları Programı Yıl Sonu Sergisi’nin açılışı Batman Üniversitesi Rektör Vekili ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Birinci tarafından yapıldı.

Meslek Yüksekokulu Giyim Teknolojisi Programı ile Geleneksel El Sanatları Programı öğrencilerinin dönem boyunca derslerde hazırladığı, giyim, oyuncak, dekoratif ürünler, çini, tezhip ve ebru gibi geleneksel pek çok eserin sergilendiği yılsonu sergisi Meslek Yüksekokulu Ek Bina girişinde sergilenmeye başlandı.

MYO Yıl Sonu Sergisi açılış etkinliğine MYO Müdürü Doç. Dr. Yahya Hışman Çelik, Sağlık Hiz. Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ahmet Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Yüksel, Üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.
Yıl Sonu Sergisi’nin açılışı yapıldıktan sora Rektör Vekili Yüksel Birinci ve beraberindeki heyet eserleri inceledi. Eser sahiplerinden bilgi aldı, başarılarından dolayı tebrik etti.Açılış etkinliği verilen kokteyl ile sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=